KALE ORTAOKULU


Vizyon: Çalışanların görevlerini iyi yapmanın huzurunu duyduğu, hizmeti alan öğrenciler ve toplumsal çevrenin saygınlığını kazanmış, çalışma ortamı, öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilköğretim okulu olmaktır.

Misyon: Bizler; Atatürk devrim ve ilkeleri ışığında çağdaş, uygar, insan haklarına saygılı, ulusunu ve vatanını seven, geçmişine bakıp geleceğini kurabilecek, ülkemizi ileri ve çağdaş ülkeler seviyesine çıkaracak saygılı, özverili, ödev ve sorumluluklarını bilen bir nesil ve gelecek yetiştirmek için varız.

Başarılar: EMİNE SÜMEYYE KALKAN - ATATÜRK ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ - 2021 AHMET CAN YAŞAR - ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR FAHRİ KESKİN FEN LİSESİ - 2022 BURAK KARACA - ESKİŞEHİR SİVRİHİSAR FAHRİ KESKİN FEN LİSESİ - 2022 KEMAL YILMAZ - AFYONKARAHİSAR SPOR LİSESİ - 2022 METİN TAŞYÜREK - AFYONKARAHİSAR BOLVADİN SOSYAL BİLİMLER LİSESİ - 2023 MUSTAFA YAŞAR - AFYONKARAHİSAR ŞUHUT ANADOLU LİSESİ - 2023 İSMAİL TAŞYÜREK - AFYONKARAHİSAR İSCEHİSAR ANADOLU LİSESİ - 2023

Saatler: 09:00-15:15
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: MASA TENİSİ- DART- KROS- FUTBOL- UZUN ATLAMA- KOŞU - BOCCE
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuza atanacak öğretmenlerin norm fazlası olma durumu yoktur. Sınıflarda akıllı tahtalar mevcuttur. Okulumuzda halı sahamız mevcuttur.

Telefon - 02722641014

Belgegeçer - (272) 264 1014

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cobanlarkaleortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Kale Köyü No132 Çobanlar / Afyonkarahisar

Öğretmen :6
Öğrenci :77
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :1000
Öğretim Şekli :Normal Öğretim (Tam Gün)

Yerleşim Yeri - Köyde konaklama imkanı yoktur. Öğretmenlerimizin büyük bir kısmı Afyonkarahisar il merkezinde kalmaktadır. Çobanlar ilçe merkezinde kalmak isteyenler için ev imkanı olup doğalgaz sistemi yaygınlaşmaktadır.

Adres - Kale Köyü No132 Çobanlar / Afyonkarahisar

Ulaşım Afyonkarahisar - Çobanlar arasında belediye otobüsüyle ulaşım sağlanmaktadır. Çobanlar - Kale Köyü arasında köy minibüsüyle ulaşım sağlanmaktadır. Köy minibüsünün sabah ve akşam saatlerinde seferleri vardır. Öğretmenlerimiz özel araçlarıyla birlikte ulaşımlarını sağlamaktadırlar.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Afyonkarahisar il merkezine 40 km, Çobanlar ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.